Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.
Sa zadovoljstvom širimo krug prijatelja i saradnika Lemon Berry Studia i pozivamo vas da posetite BESPLATAN promo čas na kojem ćete imati priliku da se upoznate sa RAZIGRANOM NAUKOM, savremenim pristupom obrazovanju dece od 5 do 10 godina, razvijenim po sistemu Ređo Emilija.
Na časovima RAZIGRANE NAUKE  matematika, fizika, hemija i umetnost  se međusobno prožimaju kroz posebno osmišljene aktivnosti, čiji je cilj razvoj „ozbiljnih“ veština kao što su računanje i fina motorika potrebna za pisanje, kroz igru i prirodno učenje.
RAZIGRANA NAUKA zaboravlja na “uradi na pravi način” i dozvoljava deci da istražuju, da čine greške i preuzimaju rizik, da se osećaju slobodno da probaju sve svoje divne ideje.
Predavači RAZIGRANE NAUKE  su:
– Milijana Antonić profesor računarstva i informatike, profesor u dvojezičnoj nastavi italijansko-srpski (Treca beogradska gimnazija)
– Babic Tamara – profesor racunarstva i informatike OS „Branko Radičević“
– Ela Simonović – diplomirani istoričar umetnosti
Milijanu Antonić, osnivačicu RAZIGRANE NAUKE, ćete upoznati na promo času i u direktnom razgovoru i na primerima sazanati sve o ovom novom pristupu obrazovanju dece.

Leave A Comment

15 − 12 =