Project Description

Kompanija LG Electronics (LG) je lider u kvalitetu i vrhunskim tehnologijama i inovacijama. LG Srbija je predstavio tržištu novu liniju OLED televizora. Ovaj novi televizor omogućuje uživanje u poboljšanom renderovanju slike i preciznijim bojama iz praktično bilo kog ugla gledanja, kao i u savršenom nivou crne boje, koji je zaštitni znak LG OLED televizora.

LG Srbija nam se obratio sa pitanjem: „Da li bi studio mogao da organizuje nešto interesantno za predstavljanje novog televizora?“

Moto kampanje je bio „Savršene boje na savršenoj crnoj“.

Događaj je predvideo da učesnici, predstavnici medija, slikaju na platnu i iskuse originalni doživljaj.  Osmišljena je originalna tehnika, atmosfera i izvođenje, na eksternoj lokaciji u Beogradu. Platna za slikanje su unapred bila pripremljena sa nacrtom obrisa panorame Beograda . Zaštitne kecelje, materijal i alat su unarped bili pripremljeni, uključujući i deo mobilijara prenet iz studija (stolovi, umetničke stolice, štafelaji).

U jednom momentu događaja učesnici su se našli u mraku i pod black light-om. To je bio momenat iznenađenja i onaj uvek traženi „wow“ efekat. Iznenada su slike i neonske boje kojima se slikalo zasjale u svom punom fluoroscentnom sjaju – savršene boje na savršenoj crnoj.

Dodatni element koji se ostavio utisak je da su svi interaktivno učestvovalli, lično osetili poruku događaja i na kraju odneli sa sobom originalni poklon.

Slika učesnika koja dočarava novi proizvod kompanije LG i sam događaj našla se u mnogim člancima i informacijama – primer iz  bravacasa.rs