Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.
Na ovoj radionici ćemo stvarati bez mnogo planiranja i razmišljanja. Intuitivno ćemo birati slike i boje koje nas privlače u datom trenutku. Slušaćemo kako one žele da se sretnu na površini papira.
Koristićemo tehniku kolaža kao jednostavnu poveznicu između naše duše i našeg izraza.
Već sam proces osluškivanja, istraživanja i izražavanja nas usporava, povezuje i informiše.
Dalje ćemo se uz podršku zagledati u naše radove i tražiti poruke nesvesnog. Radoznalo i saosećajno otkrivaćemo tajne skrivene u našim izborima i pokretima koji su ostavili trag na papiru.
Ideja radionice je da se u opuštenoj atmosferi i uz pomoć grupe zaigramo, zavirimo malo dublje u svoja srca, te budemo bogatiji za jedno novo viđenje sebe i sveta oko sebe.
____________

Aleksandra Mikan – diplomirani industrijski dizajner, praktičarka ekspresivne art terapije, na edukaciji za praktičarku NARM-a (Neuro Affective Relational Model, program specijalizovan za rad sa ranom razvojnom traumom). Tri godine programa „Osobni razvoj“ IPD centra (integrativna telesno orijentisana psihoterapija). Bavila se dizajnom i izradom igračaka i igru smatra važnim činiocem u svemu što radi.

Radi sa osobama koje žele pomoć na putu samoostvarenja. Asistent je na drugoj generaciji edukacije za praktičare ekspresivne art terapije u Beogradu.

Minimalni broj učesnika: tri

Radionice su namenjene odraslim osobama.

  • Cena: 2.800 dinara po osobi.
  • Cena za dve i više osoba: 2.300 dinara po osobi.

Plaćanje je unapred najkasnije jedan dan pre radionice.

 

Podelite sa drugima! / Share This Wonderful Life Event!

Leave A Comment

    Go to Top