Korporativni događaji

Art Corporate Event u organizaciji Lemon Berry Studija je originalan i savršeno skrojen korporativni događaj po meri i potrebama kompanije i njenih zaposlenih.

Umetnički i kreativan u kombinaciji sa zabavnim, edukativnim i drugim sadržajima, postaje događaj koji omogućuje da se uz drugačiji pristup održi i poboljša kompanijski duh i da se motivišu zaposleni, da se predstavi novi proizvod ili prikupe donacije.

Zamislite iskustvo… Vaš tim se nalazi u arheološkom nalazištu, obeduju kao stari rimljani  i prave reljef u antičkom stilu. Ili vaš tim izrađuje ručno rađeno pivo personalizovano, po sopstvenom ukusu i dizajnira svoju etiketu. Ili slika neonskim bojama u mraku za promociju novog proizvoda…

Iskustva naših klijenata nam potvrđuju da su kreativni korporativni događaji jedinstveno iskustvo koje zaposleni iskreno zavole, a poslovni partneri cene.

Dogovaramo se sa vama i oblikujemo, sa posebnom pažnjom, svaki pojedinačni događaj.

Slušamo vaše potrebe, ciljeve, brige i želje. Lični i otvoren pristup nam omogućava da tesno sarađujemo, da zajedno sa vama razmišljamo. 

• Prilagođavamo ga ciljevima vaše kompanije i potrebama vaših zaposlenih. Kao što se vaša kompanija isitiče, tako će i vaš korporativni događaj biti drugačiji i poseban.

Na vašem sledećem timskom ili korporativnom događaju učesnici mogu da slikaju na platnu, na čašama, keramici i ostalim upotrebnim predmetima. Mogu da izrađuju mozaik, da vajaju. I mnogo drugih kreativnih sadržaja i kombinacija sa ne-umetničkim aktivnostima čeka da ih organizujemo možda baš za vaš sledeći događaj.

PORTFOLIO događaja koje je Lemon Berry Studio organizovao najbolje pokazuje vrednost koju donosimo. Pogledajte i pročitajte o korporativnim događajima kompanija poput IFC (Interntational Finance Corportatio), UniCredit Banka, Hyundai,  kao i  marketinških agencija koje je Studio organizovao u potpunosti ili kao kreativni segment jednog većeg događaja.

Za upit pošaljite nam poruku .