Događaji

Mentalno resetovanje uz PAINT.  DRINK.  RELAX. događaje

U samom srcu grada Beograda, u ulici Kneza Miloša 45, stvorile smo jedinstvenu oazu mira, opuštanja, druženja i kreativnog stvaranja.

Paint Drink & Relax događaji Lemon Berry Studija pružaju vam jedinstvenu mogućnost da se opustite i kreativno zabavite na drugačiji način. Jedinstvenost ovih događaja je u tome što se upuštate u kreativno stvaranje bez obzira na iskustvo, što nisu u pitanju časovi (sa iznimkom kurseva), što ste slobodni da pričate, pevate, stojite, sedite, grickate i pijuckate  dok stvarate i na kraju  kući odnesete sopstveno remek delo.  

Grupni događaji

Kaže se da se dobra i pozitivna energija deli i uvećava sa brojem osoba. To se upravo dešava na GRUPNIM događajima Lemon Berry Studija.

DEČIJI ROĐENDAN – SLIKARSKA ROĐENDAONICA

Originalan način za proslavu rođendana za decu od 6 do 16 godina su upravo slikarske rođendaonice Lemon Berry Studija. DEČIJI ROĐENDANI su događaji na kojima se deca ludo zabavljaju slikajući:

 • na slikarskom platnu
 • na majicama
 • na kišobranima
 • na keramičkim figurama

Uz grickalice, muziku, stručnu pomoć instruktorke koja će decu voditi korak po korak kroz ceo proces, svako će naslikati i kući odneti sliku sa odabranom temom, bilo da je to junak iz igrice ili tema iz našeg kataloga.

Rođendani se organizuju za grupe do 20-oro dece u studiju u ulici Kneza Miloša 45. Slikarsku rođendaonicu možemo da organizujemo i u vašem prostoru.

Za upit o slobodnim terminima, pitanja i dodatne informacije o paketima i cenama, pošaljite poruku putem kontakt formulara ili putem e-maila na lemonberrystudio@gmail.com

Privatni party za odrasle

Privatni party za odrasle je događaj koji organizujemo za sve vas koji želite da vaša proslava rođendana bude zapamćena, da se zabavite sa drugaricama za devojačko veče.

Proslave  Lemon Berry Studija su jedinstvene zato što se apsolutno svi maksimalno zabave i što svaki gost na vašoj proslavi odlazi sa poklonom. Predivan način da taj datum ostane neizbrisan u vašem i sećanju vaših gostiju.

Kontaktirajte nas za detalje, dodatne informacije, slobodne termine, pakete i cene. Pošaljite nam poruku na lemonberrystudio@gmail.com

RODITELJI I DECA SLIKAJU

U grupne događaje uključujemo i dva naša specijalna događaja, koja su jedinstvena u Srbiji – Roditelji i deca slikaju i slikanje u paru.

Roditelji i deca slikaju je prilika da se družite i kvalitetno provedete vreme sa svojom decom. Roditelji i deca slikaju svako na svom platnu. Kada se platna spoje nastaje jedna slika, uspomena kojoj se svi raduju. Mogu da slikaju jedan roditelj i jedno ili više dece, ili cela porodica.

SLIKANJE U PARU

Slikanje u paru je takođe jedinstvena slikarska zabava namenjena parovima (i supružnici i oni koji se zabavljaju, i mlađi, i stariji, najbolje drugarice, …). Svako slika na svom platnu, koje je deo jedne velike slike.

Individualni događaji

Za potpunu relaksaciju, ili što neki naši klijenti kažu totalni mentalni reset, pridružite nam se na INDIVIDUALNIM Paint Drink & Relax događajima.

Uz prijatnu muziku i vino, ugodnu atmosferu i stručne instrukcije, bez obzira na prethodno iskustvo, pruža vam se idealna prilika da stvorite sopstveno remek delo koristeći razne tehnike:

 • SLIKANJE NA PLATNU                          Slikate akrilnim bojama na profesionalnom slikarskom platnu dimenzija 30 x 40 cm, 30 x 30 cm. Moguće je slikanje sa ili bez nacrta, što potvrđujemo pre vašeg dolaska. Teme za slikanje su objavljene u on-line kalendaru. Za slikanje teme koja nije u kalendaru, dovoljno je da dođete na događaj sa još jednom osobom.
 • SLIKANJE NA ČAŠAMA                                          Oslikavate dve vinske ili dve čaše za vodu ili bilo koje po vašoj želji. Podržavamo svaku inspiraciju, i slobodni ste da slikate što god želite. U studiju vas svakako čeka katalog tema. Oslikane čaše ostaju 24 sata u studiju na sušenju. Dobro došlli ste da ih sutradan preuzmete bezbedno upakovane. Oslikane čaše su bezbedne za korišćenje i slobodno se mogu prati (preporučujemo ručno pranje).
 • SLIKANJE NA KERAMICI                                        Oslikavate jedan ručno rađen tanjir od keramike ili jednu keramičku figuru (kućica svećnjak, bundeva činija sa poklopcem, puž, žaba) ili jedan reljef (sunce, mesec, vetrenjača). Za slikanje koristite akrilne boje i pigmente. Oslikani keramički tanjiri ostaju u studiju za završni proces glaziranja i pečenja, a gotovi tanjiri se mogu preuzeti u roku od 7 dana. Ovako oslikani i obrađeni tanjiri slobodni su za korišćenje i jelo.
 • SLIKANJE NA KIŠOBRANIMA                                 U studiju vas čeka katalog tema koje možete koristiti kao predložak za slikanje. I ovde vas ohrabrujemo da slikate po sopstvenoj inspiraciji. Za slikanje na kišobranima koristite boje koje su otporne na vodu i habanje. Oslikani kišobrani ostaju u studiju 24 sata na sušenju i možete ih preuzeti sutradan.
 • SLIKANJE NA TORBAMA I CIPELAMA                   Donesete jednu staru trobu ili jedan par cipela. Akrilnim bojama spasićete ih i sakriti onaj izgrebani ili isflekani deo.  I za ovo oslikavanje imamo poseban katalog tema da vam pomogne u razbuđivanju inspiracije. Ovako oslikanu torbu ili par cipela, odmah nakon događaja nosite sa sobom.

Sve radove koje napravite nosite sa sobom nakon događaja – za sopstveni dom i upotrebu ili kao poklon dragim osobama.

U toku događaja prate vas stručne instrukcije i asistencija, prijatna muzika, visoko kvalitetno vino (ili drugo šta vam više prija) i pregršt pozitivne atmosfere.

Na događaje Lemon Berry Studija ne donosite ništa. Samo vašu spremnost da se opustite i prepustite  kreativnom zabavljanju.

Pogledajte kalendar, odaberite temu koja vam se dopada i datum koji vam odgovara i rezervišite.

U slučaju da vam se dopada tema ali vam datum ne odgovara – nema problema. Dođite sa najmanje još jednom osobom  i vaše slikarsko mesto vas čeka.

Za sve događaje Lemon Berry Studija rezervacije su obavezne. Plaćanje je u gotovini po dolasku u studio ili on-line uplatom na račun.

Kursevi

Ukoliko želite da naučite nešto više Lemon Berry Studio organizuje KURSEVE:

 • MOZAIKA
 • IKONOPISA
 • AIRBRUSHA

Kurs – Mozaik

MOZAIK kurs vam nudi mogućnost da naučite osnove izrade mozaika.   Istovremeno ćete napraviti sami svoj 3D ili klasični mozaik koji nakon poslednjeg časa nosite kući.

Uz stručnu pomoć i instrukcije naučite:

 • kako se priprema podloga sa nacrtom motiva,
 • kako se koristi alat,
 • koja su osnovna pravila i tehnike slaganja mozaika,
 • kako se izvodi završna obrada fugiranjem.
 • Na kraju sami oslikavanjem ukrašavate ram po sopstvenoj želji i inspiraciji.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni,

Odaberite jedan od tri mozaik kurseva:

 • Kurs br.1: Format 50 x 40 cm – 4 termina / 3 sata
 • Kurs br.2: Format 30 x 40 cm – 3 termina / 3 sata
 • Kurs br.3: Format 25 x 30 cm – 2 termina / 3 sata

Kurs – Ikonopis

Kurs IKONOPISA u Lemon Berry Studiu predstavlja uzbudljivo duhovno putovanje na kojem ćete naučiti više o ikonopisu uopšte, sa akcentom na srpski nacionalni stil. Kurs se tematski zasniva na izvođenju replike jednog detalja, u čijem fokusu je portret jednog anđela.

Kurs traje 8 časova, u trajanju od 3 sata po svakom času.

Ikonu ćete raditi na kvalitetno prepariranoj lipovoj dasci sa kušacima i koritom, formata 25 x 35 cm koristeći jajčanu temperu. Kompletan materijal, koji pored daske uključuje i preparature, četke, pigmente, palate je obezbeđen.

Kurs vodi Jasna Nikolić, akademski slikar i magistar sa specijalizacijom fresko slikanja. Jasna je dugi niz godina vodila ikonopisacku radionicu u Londonu pri Kiparskoj crkvi sv.Nektarija, podučavajuci vizantijsku tradiciju, ruski nacionalni, kao i srpski nacionalni stil.  Ikonopisom se bavi sa blagoslovom blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Za učestvovanje na kursu Ikonopisa nije potrebno prethodno iskustvo, a učestovovanje je isključivo na osnovu prethodne prijave i potvrde.

Kurs – Airbrush

Kurs AIRBRUSHA predstavlja početni kurs kao uvod u realistično crtanje i slikanje uz pomoć airbrush pištolja na vazduh i tehnike šabloniranja. Kurs je namenjen početnicima ali i svima sa iskustvom.

Airbrush tehnika se primenjuje u dizajniranju torti i kolača, ukrašavanju vozila, oslikavanju murala,slikarstvu,crtanju po tekstilu i koži-garderobi i u kozmetici za iscrtavanje noktiju, maketarstvu, ukrašavanju maski za pametne telefone itd. Svaki rad je unikatan i neponovljiv.

Kurs koji se sastoji od 4 časa, svaki u trajanju od po 2 sata,  vodi Goran Milutinović, koji je u svetu crteža u raznim formama preko 30 godina. Sa airbrush tehnikom se upoznao sa 19 godina u Nemačkoj, koju je razvijao i još uvek koristi za ulepšavanje“skoro” svih prevoznih sredstava (automobile, motocikle, kamione, čamce) ali i za murale, luna parkove i razne upotrebne predmete.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni.

Naučićete kako se koristi airbrush pištolj, kako se prave razni oblici od šablona, kako napraviti šablon i kako napraviti 3D crtež.

Na svakom času će se napraviti jedan rad koji  se nosi kući (papir, platno, predmet, majica).

Loyality Program

LOYALITY PROGRAM  namenjen je najvernijima. Svako od vas ko nam se pridruži u mentalnom relaksiranju tri puta, prvo naredno učešće je besplatno. To besplatno učešće uključuje i tom prilikom nastao kreativni rad koji nosite kući kao naš poklon vama. Ne važi za kurseve.

Poklon Vaučer

Želite da poklonite zabavu, opuštanje i kreativnost? Želite da sa dragom osobom podelite prekrasan doživljaj kreativnog stvaranja u jedinstvenoj atmosferi? POKLON VAUČER  Lemon Berrry Studija je savršen poklon za svakog i za svaku priliku.

POKLON VAUČER se izdaje za učešće na svim događajima studija ili kursevima i može se iskorisiti u roku od 6 meseci od dana izdavanja. Cena vaučera zavisi od odabranom događaja ili programa.

 

Da poručite, pozovite nas ili nam pošaljite poruku. POKLON VAUČER možete preuzeti u studiju, možemo ga poslati fizički ili elektronski vama ili kome vi želite.

VAŽNE NAPOMENE

Lemon Berry Studio zadržava pravo pomeranja datuma ili otkazivanja termina.

Svi događaji Lemon Berry Studia se fotografišu. Učestvovanjem na događaju dajete svoju saglasnost da se fotografije na kojima ste I vi mogu objaviti na našem web sajtu ili na našim stranicama na društvenim mrežama. U svakom slučaju, po dolasku u studiju još jednom ćemo sa vama proveriti da li ste saglasni ili ne da se fotografišete.