Lemon Berry Studio programi

PAINT & RELAX događaji – Mentalni reset

U samom srcu grada Beograda, u Svetogorskoj ulici broj 6, stvorena je jedinstvenu oazu mira, opuštanja, druženja i kreativnog stvaranja. 

Lemon Berry Studio  organizuje krativne, Paint & Relax  događaje za individualce i grupe, svih uzrasta, za opuštanje i kreativnu zabavu.

Jedinstvenost ovih događaja je u tome što se upuštaš u kreativno stvaranje bez obzira na iskustvo, što nisu u pitanju časovi, što su svi slobodni da pričaju, pevaju, stoje, sede, grickaju i pijuckaju  dok stvaraju i na kraju  kući odnesu sopstveno remek delo.

Jedinstvenost Lemon Berry Studio događaja je da im se može prisutvovati fizički i virtuelno.

Cene su prikazane uz svaki pojedinačni događaj i objavljene su  u KALENDARU  događaja.

Individualni događaji

Slikanje na kišobranim_Lemon Berry Studio

U prijatnoj atmosferi, uz vino i posluženje, stručne instrukcije, i bez obzira na prethodno iskustvo, idealna je prilika da se stvori sopstveno remek delo – slika na platnu, cegeru, kišobranu, izvajani nakit od gline, kolaž slike, …

Izuzimajući radove kojima je potrebno sušenje ili dorada, sve što napravite nosite sa sobom odmah nakon događaja – za sopstveni dom i upotrebu ili kao poklon dragim osobama.

U toku događaja prate vas stručne instrukcije i asistencija, prijatna muzika, kvalitetno vino (ili drugo šta vam više prija) i pregršt pozitivne atmosfere.

Na događaje Lemon Berry Studija ne donosite ništa. Samo vašu spremnost da se opustite i prepustite  kreativnoj zabavi.

U kalendaru odaberi temu koja ti se dopada, datum koji ti odgovara i rezerviši mesto.

U slučaju da ti se dopada tema ali datum ne odgovara – nema problema. Pridruži nam se sa najmanje još jednom osobom  i tvoje slikarsko mesto te čeka.

Za sve događaje Lemon Berry Studija rezervacije su obavezne. Plaćanje je u gotovini u studiju ili on-line uplatom na račun.

Paint & Relax ONLINE

Naslovna on line

Komplet za slikanje koji se sastoji od platna sa nacrtom, boja, četkica i ostalog materijala i alata,  dostavljamo na željenu adresu. Iz komoditeta sopstvenog prostora, učesnici se pridružuju na virtuelnoj platformi. Družimo se „preko ekrana“, a stručne instrukcije vode kroz ceo proces slikanja korak po korak.

– PAINT & RELAX ONLINE : slikanje za odrasle i decu, individulano ili u drušvu svako iz svog doma ili svi zajedno sa jednog mesta

– RODITELJI I DECA SLIKAJU ONLINE : zajedničko slikanje roditelja i dece – jedna slika iz dva dela.

Grupni događaji

Kaže se da se dobra i pozitivna energija deli i uvećava sa brojem osoba. To se upravo dešava na GRUPNIM događajima Lemon Berry Studija.

DEČIJI ROĐENDAN – SLIKARSKA ROĐENDAONICA

DEČIJI ROĐENDANI su događaji na kojima se deca od 6 do 16 godina, ludo zabavljaju slikajući na slikarskom platnu i na raznim upotrebnim predmetima (majice, keramičke figure, kišobranima,…).

Uz grickalice, muziku, stručnu pomoć instruktorke koja će decu voditi korak po korak kroz ceo proces, svako će naslikati i kući odneti sliku sa odabranom temom, bilo da je to junak iz igrice ili tema iz našeg kataloga. Rođendani se organizuju za grupe do 15-oro dece kod nas u studiju  ili u vašem prostoru.

Za upit o slobodnim terminima, pitanja i dodatne informacije o paketima i cenama, pošaljite PORUKU. 

PRIVATNI PARTY za odrasle

Za  proslavu rođendana za pamćenje, za devojačko veče, ili za proslavu važnog datuma Privatni party za odrasle je prava stvar.

Proslave  Lemon Berry Studija za odrasle su jedinstvene zato što se apsolutno svi maksimalno zabave i što svaki gost sa proslave odlazi sa poklonom. Predivan način da taj datum ostane neizbrisan u vašem i sećanju vaših gostiju.

Kontaktirajte nas za detalje, dodatne informacije, slobodne termine, pakete i cene. Pošaljite nam PORUKU.

RODITELJI I DECA SLIKAJU

Roditelji i deca slikaju je prilika da se porodice druže i kvalitetno provedu zajedničko vreme.

Svaki član porodice slika na svom platnu deo slike. Spojena platna čine jednu sliku.

Događaji su namenjeni roditeljima, i bakama i dekama, tetkama i mlađim članovima porodice. Bićete iznenađeni šta će ovaj mali događaj od dva sata uneti u vašu porodicu.

SLIKANJE U PARU

Slikanje u paru je takođe jedinstvena slikarska zabava namenjena parovima.

Bilo da su to supružnici ili oni koji se zabavljaju, mlađi i stariji, najbolje drugarice.

Svako slika na svom platnu, koje je deo jedne velike slike.  U paru i zajedničkom kreativnom doživljaju obeležavaju se i datumi i emocije.

Kursevi

Za sve koji žele da nauče više organizujemo kurseve MOZAIKA, IZRADE GIPSANIH RELJEFA, IKONOPISA, AIRBRUSHA

Kurs – Mozaik

Na kursu MOZAIKA uče se osnove izrade mozaika. U toku kursa svaki učesnik izradjuje svoj mozaik koji nakon poslednjeg termina nosi sa sobom.

Uz stručnu pomoć i instrukcije uči se  kako se priprema podloga sa nacrtom motiva, kako se koristi alat, koja su osnovna pravila i tehnike slaganja mozaika, kako se izvodi završna obrada fugiranjem. Na kraju sami oslikavanjem ukrašavate ram po sopstvenoj želji i inspiraciji.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni. Od raspoloživog materijala možete da napravite klasičan, ravan mozaik ili trodimenzionalan. Jedan termin traje 3 sata, a broj termina zavisi od formata mozaika:

  • Format 50 x 40 cm – 4 termina
  • Format 30 x 40 cm – 3 termina
  • Format 25 x 30 cm – 2 termina

Kurs – Ikonopis

Kurs IKONOPISA predstavlja uzbudljivo duhovno putovanje na kojem se može naučiti više o ikonopisu uopšte, sa akcentom na srpski nacionalni stil.

Kurs traje 8 časova, u trajanju od 3 sata po svakom času.

Ikona se izrađuje na kvalitetno prepariranoj lipovoj dasci sa kušacima i koritom, formata 25 x 35 cm uz korišćenje jajčane tempere. Kompletan materijal, koji pored daske uključuje i preparature, četke, pigmente, palete je obezbeđen.

Kurs vodi  Jasna Nikolić , akademski slikar i magistar sa specijalizacijom fresko slikanja. Jasna je dugi niz godina vodila ikonopisacku radionicu u Londonu pri Kiparskoj crkvi sv.Nektarija, podučavajuci vizantijsku tradiciju, ruski nacionalni, kao i srpski nacionalni stil.  Ikonopisom se bavi sa blagoslovom blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Kao i za sve ostale događaje i kurseve Lemon Berry Studija, za učestvovanje na kursu Ikonopisa nije potrebno prethodno iskustvo, i isključivo je na osnovu prethodne prijave i potvrde.

Kurs – Airbrush

Kurs AIRBRUSHA je uvod u realistično crtanje i slikanje uz pomoć airbrush pištolja na vazduh i tehnike šabloniranja. Kurs je namenjen početnicima ali i svima sa iskustvom.

Kurs koji se sastoji od 4 termina, svaki u trajanju od po 2 sata,  vodi Goran Milutinović, koji je u svetu crteža u raznim formama preko 30 godina. Sa airbrush tehnikom se upoznao sa 19 godina u Nemačkoj, koju je razvijao i još uvek koristi za ulepšavanje“skoro” svih prevoznih sredstava (automobile, motocikle, kamione, čamce) ali i za murale, luna parkove i razne upotrebne predmete.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni.

Naučićete kako se koristi airbrush pištolj, kako se prave razni oblici od šablona, kako napraviti šablon i kako napraviti 3D crtež.

Na svakom času će se napraviti jedan rad koji  se nosi kući (papir, platno, predmet, majica).

Loyality Program

LOYALITY PROGRAM  namenjen je najvernijima. Svako od vas ko nam se pridruži u mentalnom relaksiranju tri puta, prvo naredno učešće je besplatno. To besplatno učešće uključuje i tom prilikom nastao kreativni rad koji nosite kući kao naš poklon vama.

Ne važi za kurseve, online i pojedine veće grupne događaje.

Poklon Vaučer

Pokloni zabavu, opuštanje i kreativnos!  POKLON VAUČER Lemon Berrry StudijaR  je savršen poklon za svakog i za svaku priliku.

POKLON VAUČER se izdaje za učešće na svim događajima studija ili kursevima i može se iskorisiti u roku od 6 meseci od dana izdavanja. Cena vaučera zavisi od odabranom događaju ili programa.

 Da poručite, pozovite nas ili nam pošaljite PORUKU.  POKLON VAUČER možete preuzeti u studiju, možemo ga poslati fizički ili elektronski, a platiti ga možete fizički u studiju ili online na račun studija.

VAŽNE NAPOMENE

Lemon Berry Studio zadržava pravo pomeranja datuma ili otkazivanja termina.

Svi događaji Lemon Berry Studia se fotografišu. Učestvovanjem na događaju dajete svoju saglasnost da se fotografije na kojima ste I vi mogu objaviti na našem web sajtu ili na našim stranicama na društvenim mrežama. U svakom slučaju, po dolasku u studiju još jednom ćemo sa vama proveriti da li ste saglasni ili ne da se fotografišete.