Događaji

Mentalno resetovanje uz PAINT & RELAX događaje

U samom srcu grada Beograda, u ulici Kneza Miloša 45, stvorile smo jedinstvenu oazu mira, opuštanja, druženja i kreativnog stvaranja. 

Lemon Berry Studio  organizuje krativne, Paint & Relax  događaje za individualce i grupe, svih uzrasta, na kojima ćete se opustiti i kreativno zabaviti na drugačiji način. Jedinstvenost ovih događaja je u tome što se upuštate u kreativno stvaranje bez obzira na iskustvo, što nisu u pitanju časovi (sa iznimkom kurseva), što ste slobodni da pričate, pevate, stojite, sedite, grickate i pijuckate  dok stvarate i na kraju  kući odnesete sopstveno remek delo.

Jedinstvenost Lemon Berry Studio događaja je da im možete prisutvovati u studiju u Kneza Miloša 45 kao i u virtuelnom, ONLINE studiju.

Cene su prikazane uz svaki pojedinačni događaj objavljen u KALENDARU

ONLINE događaji

Naslovna on line

ONLINE predstavlja novi segment rada Lemon Berry Studija.

Komplet za slikanje koji se sastoji od platna sa nacrtom, boja, četkica i ostalog materijala i alata,  biće vam dostavljen na željenu adresu. Iz komoditeta sopstvenog prostora, pridružićete nam se na virtuelnoj platformi. Vodićemo vas korak po korak kroz ceo proces slikanja, družićemo se i zabavljati „preko ekrana“.

– PAINT & RELAX ONLINE : slikanje za odrasle i decu, individulano ili u drušvu svako iz svog doma ili svi zajedno sa jednog mesta

– RODITELJI I DECA SLIKAJU ONLINE : zajedničko slikanje roditelja i dece – jedna slika iz dva dela

ONLINE događaji se zajedno sa studijskim događajima objavljuju u KALENDARU gde su prikazane i cene.

Grupni događaji

Kaže se da se dobra i pozitivna energija deli i uvećava sa brojem osoba. To se upravo dešava na GRUPNIM događajima Lemon Berry Studija.

DEČIJI ROĐENDAN – SLIKARSKA ROĐENDAONICA

Originalan način za proslavu rođendana za decu od 6 do 16 godina su upravo slikarske rođendaonice Lemon Berry Studija. DEČIJI ROĐENDANI su događaji na kojima se deca ludo zabavljaju slikajući na slikarskom platnu i na raznim upotrebnim predmetima (majice, keramičke figure, kišobranima,…).

Uz grickalice, muziku, stručnu pomoć instruktorke koja će decu voditi korak po korak kroz ceo proces, svako će naslikati i kući odneti sliku sa odabranom temom, bilo da je to junak iz igrice ili tema iz našeg kataloga.

Rođendani se organizuju za grupe do 20-oro dece u studiju u ulici Kneza Miloša 45 ili u vašem prostoru.

Za upit o slobodnim terminima, pitanja i dodatne informacije o paketima i cenama, pošaljite PORUKU.

PRIVATNI PARTY za odrasle

Za sve koji žele da proslava rođendana bude zapamćena, da se zabave sa drugaricama za devojačko veče, ili da se u društvu proslavi neki važan datum Privatni party za odrasle je prava stvar.

Proslave  Lemon Berry Studija za odrasle su jedinstvene zato što se apsolutno svi maksimalno zabave i što svaki gost na vašoj proslavi odlazi sa poklonom. Predivan način da taj datum ostane neizbrisan u vašem i sećanju vaših gostiju.

Kontaktirajte nas za detalje, dodatne informacije, slobodne termine, pakete i cene. Pošaljite nam PORUKU.

RODITELJI I DECA SLIKAJU

U grupne događaje uključujemo i dva naša specijalna događaja, koja su jedinstvena u Srbiji – Roditelji i deca  slikaju i Slikanje u paru.

Roditelji i deca slikaju je prilika da se družite i kvalitetno provedete vreme sa svojom decom. Svaki član porodice slika na svom platnu deo slike, koja spojena čine jednu sliku. Ovi su događaji namenjeni roditeljima kao i bakama i dekama, tetkama i mlađim članovima porodice. Bićete iznenađeni šta će ovaj mali događaj od sat i po vremena uneti u vašu porodicu.

SLIKANJE U PARU

Slikanje u paru je takođe jedinstvena slikarska zabava namenjena parovima. Bilo da su to supružnici ili oni koji se zabavljaju, i mlađi, i stariji, najbolje drugarice. Svako slika na svom platnu, koje je deo jedne velike slike.  U paru i zajedničkom kreativnom doživljaju obeležavaju se i datumi i emocije.

Individualni događaji

Za potpunu relaksaciju, ili što neki naši klijenti kažu za totalni mentalni reset, pridružite nam se na INDIVIDUALNIM Paint & Relax događajima.

Uz prijatnu muziku i vino, ugodnu atmosferu i stručne instrukcije, bez obzira na prethodno iskustvo, pruža vam se idealna prilika da stvorite sopstveno remek delo koristeći razne tehnike: slikanje na platnu, čašama, keramici, kišobranima, torbama i cipelama,…

PLATNO – Slika se akrilnim bojama na profesionalnim slikarskim platnima sa ili bez nacrta. Teme za slikanje su objavljene u on-line kalendaru.

ČAŠE – Oslikavaju se dve čaše (vinske, za vodu,…) po temama iz kataloga ili prema sopstvenoj inspiraciji. Oslikane čaše ostaju 24 sata u studiju na sušenju. Za slikanje se koriste boje bezbedne za korišćenje, a čaše se mogu se prati (preporučujemo ručno pranje).

KERAMIKA – Akrilnim bojama i pigmentima oslikavaju se jedan ručno rađen tanjir od keramike ili keramičku figuru ili  reljef. Oslikani keramički tanjiri ostaju u studiju na završnom procesu glaziranja i pečenja, a gotovi tanjiri se mogu preuzeti u roku od 7 dana. Ovako oslikani i obrađeni tanjiri slobodni su za korišćenje i jelo.

KIŠOBRANI – U studiju vas čeka katalog tema, ali vas i ovde ohrabrujemo da slikate po sopstvenoj inspiraciji. Za slikanje na kišobranima koristite boje koje su otporne na vodu i habanje. Oslikani kišobrani ostaju u studiju 24 sata na sušenju i možete ih preuzeti sutradan.

TORBE I CIPELE – Akrilnim bojama ćete ulepšati ili spasiti i sakriti onaj izgrebani ili isflekani deo cipela ili torbe.  I za ovo oslikavanje vas čeka poseban katalog tema da vam pomogne u razbuđivanju inspiracije. Ovako oslikanu torbu ili par cipela, odmah nakon događaja nosite sa sobom.

Izuzimajući radove kojima je potrebno sušenje ili dorada, sve što napravite nosite sa sobom odmah nakon događaja – za sopstveni dom i upotrebu ili kao poklon dragim osobama.

U toku događaja prate vas stručne instrukcije i asistencija, prijatna muzika, visoko kvalitetno vino (ili drugo šta vam više prija) i pregršt pozitivne atmosfere.

Na događaje Lemon Berry Studija ne donosite ništa. Samo vašu spremnost da se opustite i prepustite  kreativnoj zabavi.

Pogledajte kalendar, odaberite temu koja vam se dopada i datum koji vam odgovara i rezervišite.

U slučaju da vam se dopada tema ali vam datum ne odgovara – nema problema. Dođite sa najmanje još jednom osobom  i vaše slikarsko mesto vas čeka.

Za sve događaje Lemon Berry Studija rezervacije su obavezne. Plaćanje je u gotovini po dolasku u studio ili on-line uplatom na račun.

Kursevi

Ukoliko želite da naučite nešto više Lemon Berry Studio organizuje KURSEVE:

  • MOZAIKA
  • IKONOPISA
  • AIRBRUSHA

Kurs – Mozaik

MOZAIK kurs vam nudi mogućnost da naučite osnove izrade mozaika.   Istovremeno ćete napraviti sami svoj 3D ili klasični mozaik koji nakon poslednjeg časa nosite kući.

Uz stručnu pomoć i instrukcije naučite kako se priprema podloga sa nacrtom motiva,

  • kako se koristi alat,
  • koja su osnovna pravila i tehnike slaganja mozaika,
  • kako se izvodi završna obrada fugiranjem.
  • Na kraju sami oslikavanjem ukrašavate ram po sopstvenoj želji i inspiraciji.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni. Jedan termin traje 3 sata, a broj termina zavisi od formata mozaika:

  • Kurs 1: Format 50 x 40 cm – 4 termina
  • Kurs 2: Format 30 x 40 cm – 3 termina
  • Kurs 3: Format 25 x 30 cm – 2 termina

Kurs – Ikonopis

Kurs IKONOPISA u Lemon Berry Studiu predstavlja uzbudljivo duhovno putovanje na kojem ćete naučiti više o ikonopisu uopšte, sa akcentom na srpski nacionalni stil.

Kurs traje 8 časova, u trajanju od 3 sata po svakom času.

Ikonu ćete raditi na kvalitetno prepariranoj lipovoj dasci sa kušacima i koritom, formata 25 x 35 cm koristeći jajčanu temperu. Kompletan materijal, koji pored daske uključuje i preparature, četke, pigmente, palete je obezbeđen.

Kurs vodi  Jasna Nikolić , akademski slikar i magistar sa specijalizacijom fresko slikanja. Jasna je dugi niz godina vodila ikonopisacku radionicu u Londonu pri Kiparskoj crkvi sv.Nektarija, podučavajuci vizantijsku tradiciju, ruski nacionalni, kao i srpski nacionalni stil.  Ikonopisom se bavi sa blagoslovom blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Za učestvovanje na kursu Ikonopisa nije potrebno prethodno iskustvo, i isključivo je na osnovu prethodne prijave i potvrde.

Kurs – Airbrush

Kurs AIRBRUSHA predstavlja početni kurs kao uvod u realistično crtanje i slikanje uz pomoć airbrush pištolja na vazduh i tehnike šabloniranja. Kurs je namenjen početnicima ali i svima sa iskustvom.

Airbrush tehnika se primenjuje u dizajniranju torti i kolača, ukrašavanju vozila, oslikavanju murala,slikarstvu,crtanju po tekstilu i koži-garderobi i u kozmetici za iscrtavanje noktiju, maketarstvu, ukrašavanju maski za pametne telefone itd. Svaki rad je unikatan i neponovljiv.

Kurs koji se sastoji od 4 časa, svaki u trajanju od po 2 sata,  vodi Goran Milutinović, koji je u svetu crteža u raznim formama preko 30 godina. Sa airbrush tehnikom se upoznao sa 19 godina u Nemačkoj, koju je razvijao i još uvek koristi za ulepšavanje“skoro” svih prevoznih sredstava (automobile, motocikle, kamione, čamce) ali i za murale, luna parkove i razne upotrebne predmete.

Kompletan materijal i alat su obezbeđeni.

Naučićete kako se koristi airbrush pištolj, kako se prave razni oblici od šablona, kako napraviti šablon i kako napraviti 3D crtež.

Na svakom času će se napraviti jedan rad koji  se nosi kući (papir, platno, predmet, majica).

Loyality Program

LOYALITY PROGRAM  namenjen je najvernijima. Svako od vas ko nam se pridruži u mentalnom relaksiranju tri puta, prvo naredno učešće je besplatno. To besplatno učešće uključuje i tom prilikom nastao kreativni rad koji nosite kući kao naš poklon vama.

Ne važi za kurseve, online i pojedine veće grupne događaje.

Poklon Vaučer

Želite da poklonite zabavu, opuštanje i kreativnost? Želite da sa dragom osobom podelite prekrasan doživljaj kreativnog stvaranja u jedinstvenoj atmosferi? POKLON VAUČER  Lemon Berrry Studija je savršen poklon za svakog i za svaku priliku.

POKLON VAUČER se izdaje za učešće na svim događajima studija ili kursevima i može se iskorisiti u roku od 6 meseci od dana izdavanja. Cena vaučera zavisi od odabranom događaja ili programa.

 

Da poručite, pozovite nas ili nam pošaljite PORUKU. POKLON VAUČER možete preuzeti u studiju, možemo ga poslati fizički ili elektronski vama ili kome vi želite.

VAŽNE NAPOMENE

Lemon Berry Studio zadržava pravo pomeranja datuma ili otkazivanja termina.

Svi događaji Lemon Berry Studia se fotografišu. Učestvovanjem na događaju dajete svoju saglasnost da se fotografije na kojima ste I vi mogu objaviti na našem web sajtu ili na našim stranicama na društvenim mrežama. U svakom slučaju, po dolasku u studiju još jednom ćemo sa vama proveriti da li ste saglasni ili ne da se fotografišete.