Naš tim

Upoznajte najbolji tim u istoriji fantastičnih timova!

Lemon Berry Studio je osnovao dinamični duo, pun energije, pozitivnosti i entuzijazma! Sasvim sigurno je da ćete baš sve to I osetiti učestvovanjem na događajima Lemon Berry Studija. Suština strasti i posvećenosti dveju osnivačica, Gordane i Marine, je u jednostavnom konceptu – organizacija događaja na kojima se eksperimentiše i istražuje sopstvena kreativnost, kreativno stvara uz druženje i pićence, ili jednostavno rečeno kreativno zabavlja! Njihova jedinstvena ideja nastala je u leto 2016. a u februaru 2017. Lemon Berry Studio je otvorio vrata javnosti.

Marina donosi pregršt kreativnog talenta i ideja. Akademski slikar je  i master teorije umetnosti i medija. Izrađuje likovna dela i upotrebne predmete, nakit, i bavi se grafičkim dizajnom. Uz svu kreativnost koja je čini, napravila je džinovski korak uronila u preduzetničku avanturu.

Gordana je nakon više godina provedenih u korporativnom svetu, u zemlji i inostranstvu, i godina provedenih u svetu brojki i kompjuterskih ekrana, krenula u ekspediciju istražujući sopstvenu kreativnost.