Korporativni Program

Team Building

SAVRŠEN Team Buidling u organizaciji Lemon Berry Studija omogućava kompanijama da uz drugačiji pristup održe i poboljšaju kompanijski duh i medjusobne odnose, kao i da :

  • unapredite KOMUNIKACIONE veštine
  • se ohrabre kreativne IDEJE
  • promovišete TIMSKI duh
  • se prihvate RAZLIČITOSTI
  • se ZAHVALITE svom timu
  • se u zajedničkim prostorijama ponosno pokaže kompanijski logo ili neko drugo ZAJEDNIČKO REMEK DELO

Dogovaramo se i oblikujemo, sa posebnom pažnjom, svaki pojedinačni događaj.

Prilagođavamo ga ciljevima vaše kompanije i potrebama vaših zaposlenih. Kao što se vaša kompanija razlikuje od svih ostalih tako će i vaš Team Building biti drugačiji i poseban.

OSNOVNI programski sadržaji su zasnovani na KREATIVNOM izražavanju od slikanja na platnu, preko slikanja na čašama, keramici i ostalim upotrebnim predmetima, izrada mozaika, vajanje.

Uz osnovne u izboru su i drugi programski SADRŽAJI u kojima kombinujemo osnovne umetničke programe sa aktivnim, arheološkim, gurmanskim izletima.

Od učesnika se ne očekuje da imaju iskustvo u slikanju ili crtanju.  Stručni tim vas prati od početka do kraja događaja. U timu su instruktori – akademski umetnici, organizator i u zavisnosti od veličine grupe dodatno osoblje.

Timske događaje organizujemo u našem studiju, u vašem poslovnom prostoru ili bilo gde u Srbiji. Ukoliko je potrebno rado ćemo zajedno sa vama raditi na pronalaženju adekvatnog prostora.

Kreativni Team Building će sasvim sigurno pokrenuti KOMUNIKACIJU i zajednički rad kao nikada do sada!

Promotivni i dobrotvorni događaji

Promocije proizvoda i usluga

Želite da predstavite novi proizvod ili uslugu?

Kreativni događaji Lemon Berry Studija su idealni da se vaš novi proizvod ili usluga  predstave ciljanoj publici i da ostanu u sećanju vaših gostiju, predstavnika medija ili saradnika. Posebnost ovih događaja je što gosti promocije aktivno učestvuju u izradi slike na platnu, keramičkom tanjiru, vinskoj čaši, kišobranu ili bilo kakvom drugom kreativnom predmetu i što će sa sobom odneti sopstveno remek delo kao vaš poklon.

Dobrotvorni događaji i proslave

Sasvim sigurno ćete privući pažnju, zabeležiti važan trenutak u istoriji vaše kompanije uključivanjem kreativnog segmenta u vašu proslavu. Dok čekaju na večeru zašto vaši gosti ne bi oslikavali vinske čaše, keramičke tanjire, slikali na platnu? Aperitiv će biti još ukusniji ako mu se pridruže četkice i boje. Gosti će vas napustiti sa nezaboravnim impresijama, na šta će ih podsećati slika ili čaša, njihovih ruku delu, koju će odneti kući.

Želite da organizujete prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe? Sigurno ćete isprovocirati izuzetan odziv u prikupljanju sredstava kroz prodaju “remek” dela, kreativnih radova, gostiju na vašem dobrotvornom događaju. Zajedno sa vama ćemo osmisliti teme, tehnike i organizaciju izvođenja događaja.

Za upit pošaljite nam poruku .