Lemon Berry Studio Corporate New Product Promotion

Korporativni Program

Team Building

SAVRŠEN Team Buidling u organizaciji Lemon Berry Studija omogućava kompanijama da uz drugačiji pristup održe i poboljšaju kompanijski duh i medjusobne odnose, kao i da :

  • unapredite KOMUNIKACIONE veštine
  • se ohrabre kreativne IDEJE
  • promovišete TIMSKI duh
  • se prihvate RAZLIČITOSTI
  • se ZAHVALITE svom timu
  • se u zajedničkim prostorijama ponosno pokaže kompanijski logo ili neko drugo ZAJEDNIČKO REMEK DELO

Dogovaramo se i oblikujemo, sa posebnom pažnjom, svaki pojedinačni događaj.

• Prilagođavamo ga ciljevima vaše kompanije i potrebama vaših zaposlenih. Kao što se vaša kompanija razlikuje od              svih ostalih tako će i vaš Team Building biti drugačiji i poseban.

Na vašem sledećem timskom ili korporativnom događaju učesnici mogu da slikaju na platnu, na čašama, keramici i ostalim upotrebnim predmetima. Mogu da izrađuju mozaik, da vajaju. I mnogo drugih kreativnih sadržaja koje možemo da zajedno otkrijemo da će vam najbolje odgovarati.

Kreativni segment može da se kombinuje sa aktivnim, arheološkim ili gurmasnkim izletima.

Od učesnika se ne očekuje da imaju iskustvo u slikanju ili crtanju.  Stručni tim vas prati od početka do kraja događaja. U timu su instruktori – akademski umetnici, organizator i u zavisnosti od veličine grupe dodatno osoblje.

• Timske događaje organizujemo u našem studiju, u vašem poslovnom prostoru ili bilo gde u Srbiji. Ukoliko je potrebno rado ćemo zajedno sa vama raditi na pronalaženju adekvatnog prostora.

Kreativni Team Building će sasvim sigurno pokrenuti KOMUNIKACIJU i zajednički rad kao nikada do sada!

Promotivni i dobrotvorni događaji

Promocije proizvoda i usluga

Želite da predstavite novi proizvod ili uslugu?

Kreativni događaji Lemon Berry Studija su idealni da se vaš novi proizvod ili usluga  predstave ciljanoj publici i da ostanu u sećanju vaših gostiju, predstavnika medija ili saradnika.

Posebnost ovih događaja je što gosti promocije aktivno učestvuju u izradi slike na platnu, keramičkom tanjiru, vinskoj čaši, kišobranu ili bilo kakvom drugom kreativnom predmetu i što će sa sobom odneti sopstveno remek delo kao vaš poklon.

Dobrotvorni događaji i proslave

Sasvim sigurno ćete privući pažnju, zabeležiti važan trenutak u istoriji vaše kompanije uključivanjem kreativnog segmenta u vašu proslavu. Dok čekaju na večeru zašto vaši gosti ne bi oslikavali vinske čaše, keramičke tanjire, slikali na platnu? Aperitiv će biti još ukusniji ako mu se pridruže četkice i boje. Gosti će vas napustiti sa nezaboravnim impresijama, na šta će ih podsećati slika ili čaša, njihovih ruku delu, koju će odneti kući.

Želite da organizujete prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe? Sigurno ćete isprovocirati izuzetan odziv u prikupljanju sredstava kroz prodaju “remek” dela, kreativnih radova, gostiju na vašem dobrotvornom događaju. Zajedno sa vama ćemo osmisliti teme, tehnike i organizaciju izvođenja događaja.

Za upit pošaljite nam poruku .